fotópályázatA közönségszavazás végeredménye

A Szeretlek Székelyföld oldal által meghirdetett „Székelyföld 2012” fotópályázat közönségszavazása véget ért, a végső eredményt az alábbiak szerint hirdetjük ki:

 

Bővebben...

 

fotópályázatA "Székelyföld 2012" pályázat közönségszavazása 

A "Székelyföld 2012" fotópályázat kiírása értelmében a pályázatra érkezett legszebb fotók számára közönségszavazást rendezünk. Mindenki tetszőleges számú képre szavazhat, de egy képre csak egy szavazat adható le. 

A közönségszavazás 2013. január 31-ig tart, nyertes a három legtöbb szavazatot gyűjtő kép.

 

Bővebben...

 

fotópályázat„Székelyföld 2012” fotópályázat végeredménye

A Szeretlek Székelyföld oldal által meghirdetett fotópályázat október 31-én véget ért, a meghatározott határidőig 136 pályázó 590 pályaművet nevezett a megmérettetésre. Elmondhatjuk, hogy jobbnál jobb képek érkeztek Torontótól Csíkajnádig, Soprontól Gyergyószentmiklósig. 

A beküldött képeket a Budapest Fotóintézet által felkért 3 tagú szakmai zsűri értékelte és válogatta ki a közzétételre érdemes fotókat.

 

Bővebben...

 

fotópályázatPályázati kiírás és részvételi feltételek

A fotópályázat célja Székelyföld kulturális kincsei, épített öröksége és természeti értékeinek bemutatása, népszerűsítése.
Pályázni szerzőnként maximum 5 darab, Székelyföld területén készített olyan eredeti, egyedi fotográfiával lehet, melyeknek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik a Pályázó.

 

Bővebben...